IX. kerület új lakás – Akadémia Garden lakópark – mutatjuk milyen

Az Akadémia Garden lakópark a Pápay István utcában található, mégpedig a IX. kerületben. Nagyon jó az elhelyezkedése és nagyon könnyen megközelíthető. Akik ebben a lakóparkban élnek, könnyen találnak kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a közelben található a Művészetek Palotája, ahol remek programok, koncertek és előadások szórakoztatják az ide érkezőket, a közelben élőket.
IX. kerület új lakás – Akadémia Garden lakópark – mutatjuk milyen

A Művészetek Palotája három fő egysége a Duna felőli oldalon, önálló intézményként a Ludwig Múzeum, középen a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, illetve a keleti szárnyban a Fesztivál Színház, illetve az épületben találhatók a Nemzeti Filharmonikusok próbatermei is. A mai technikai háttér lehetővé teszi, hogy magas minőségű és nagyméretű produkciót fogadjon be az épület, mégpedig a legkülönfélébb művészeti ágakkal együtt. Aki imádja a művészeteket, a lehető legjobb befektetés lehet az Akadémia Gardenben lakást vásárolni és itt élni.

A közelben található még a Nemzeti Színház, a már említett Ludwig Múzeum és a Budapest Park is. A Duna-parti Gizella sétány a kerékpározóknak kedvez, míg a kirándulóknak a Kopaszi-gát közelsége nyújthat örömet, de az úszást és a fürdőt preferálók sem fognak csalódni, hiszen a Dandár Gyógyfürdő is csupán kétutcányira van a lakóparktól.

Az elegáns Akadémia Garden minimalista homlokzattal büszkélkedhet. Az épület kilencemeletes, ahol összesen 306 okoslakás épült. Találunk is garzont, de ötszobás lakást is. A legfelső szinten pedig a penthouse lakások kaptak helyet. Ezekhez a lakásokhoz erkély, illetve kertkapcsolat is tartozik.

Ezek a lakások jó befektetési lehetőséget is kínálnak, hiszen a közelben sok az irodaház. A Soroksári úton található a Vodafone Magyarország Zrt., de a környéken sok más irodaház is található, tehát sok munkalehetőség is van a környéken. Itt székel például a Morgan Stanley és a K&H Bank és Biztosító is.

A szobák könnyű kiadhatóságát a közelben lévő egyetemek is segítik, hiszen a közelben van a Semmelweis Egyetem és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem épületei is.

Az Akadémia Garden modern lakókörnyezetet kínál az itt lakóknak. A terület új ingatlanfejlesztésekkel is bővül.

Kapcsolódó cikkek

Ingatlan külföldiek számára - hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen? Interjú Bernard Tomlinson ingatlan szakértővel

Ingatlan külföldiek számára - hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen?

Bernard Tomlinson Londonból költözött egy évtizede Budapestre, ma Piliscsabán van az otthona. Mint ingatlanszakértő, közvetítő a Magyarországra költöző külföldi állampolgároknak segít az otthonkeresésben.

III. kerület új lakás – Waterfront City Óbuda lakópark – mutatjuk milyen

III. kerület új lakás – Waterfront City Óbuda lakópark – mutatjuk milyen

A III. kerületben lévő, Waterfront City Óbuda lakóparkot mutatjuk be.

Honnan tudható, hogy mennyit ér egy ingatlan?

Honnan tudható, hogy mennyit ér egy ingatlan?

Ezúttal arra keressük a választ, hogy honnan tudható, hogy mennyit ér egy ingatlan és milyen buktatói lehetnek a házi értékbecslésnek.