III. kerület új lakás – Waterfront City Óbuda lakópark – mutatjuk milyen

A Waterfront City egy olyan ideális helyszín, ahonnan gyorsan és könnyedén eljutunk a belvárosba, és ami a legfontosabb, nyugalom van. Ez egy olyan városrész, ahol a múlt történelmi örökségei is megtalálhatók, de a modern építmények is éppúgy helyet kaptak. Itt remek környezetben élhetünk, ki is kapcsolódhatunk, zöld környezetre is lelhetünk, és ha ahhoz támad kedvünk, akkor a Duna- parton is sétálgathatunk.
III. kerület új lakás – Waterfront City Óbuda lakópark – mutatjuk milyen

A Waterfront City Óbudán található, mégpedig annak közepében, szívében, a III. kerületben, a Duna- parthoz közel. Ebben a kerületben remek az infrastruktúra, ami az itt élők kényelmét is szolgálja. A közelben egy nemzetközi kerékpárút is található, amely remek kikapcsolódást nyújt bárkinek, pároknak, egyedülállóknak és családoknak egyaránt. Szintén a közelben magasodnak a budai hegyek, illetve a közelben található a Csillaghegyi Strandfürdő Komplexum és az Aquincum is.

Ha szeretünk sétálni, akkor is csodás látnivalókban lehet részünk: Árpád-híd, Hajógyári Sziget. Az életet megkönnyíti a Filatorigáti HÉV-megálló, de e közelben remek iskolák, óvodák és bevásárlóközpontok is vannak.

Smartcity/home megoldások: ingyenes Wifi a parkban, e-autó töltőállomás, e-roller, drive now szolgáltatás, smart home előkészítés, mozgásérzékelős közvilágítás, smart parking, smart living app, napelemes pad, UV-B sugárzás jelző. A park ivókútjából az itt lakók könnyedén felfrissülhetnek.

Csomagátvételi és feladási pont is megkönnyíti a lakók életét. A területen állandó köztéri megfigyelés zajlik, egy 0-24 őrszolgálat segítségével, akik a területre jogosan belépő gépjárműveket is ellenőrzik.

A közösségi életet a következők segítik: gyerekjátszó -és megőrző, co-working iroda, szelektív hulladékgyűjtés, takarítószolgálat, javítószolgálat, futárszolgálat, önkiszolgáló mosoda, bérbeadás management, concierge szolgáltatás.

A lakónegyedben fitness terem elégíti ki a mozogni vágyók igényeit. A parkban élő gyerekes családok a játszótérnek örülhetnek. Üzletek, kávézók és éttermek segítik a kikapcsolódást. A Dayspa üzlet nyújt a kikapcsolódni vágyóknak remek lehetőséget. De a szépülni vágyóknak sem kell elhagyni a lakóparkot, hiszen a kozmetika és a fodrász szalon szeretettel várja a vendégeit.

Kapcsolódó cikkek

III. kerület új lakás – Waterfront City Óbuda lakópark – mutatjuk milyen

III. kerület új lakás – Waterfront City Óbuda lakópark – mutatjuk milyen

A III. kerületben lévő, Waterfront City Óbuda lakóparkot mutatjuk be.

Ingatlan külföldiek számára - hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen? Interjú Bernard Tomlinson ingatlan szakértővel

Ingatlan külföldiek számára - hogy legyen, hogy mindenkinek jó legyen?

Bernard Tomlinson Londonból költözött egy évtizede Budapestre, ma Piliscsabán van az otthona. Mint ingatlanszakértő, közvetítő a Magyarországra költöző külföldi állampolgároknak segít az otthonkeresésben.