Öltöztesd fel az előszobád ezzel az 5 berendezési tárggyal

A hall fontos szerepet tölt be otthonunkban. Hatalmas az átmenő forgalom, és nem is hinnénk, de megjelenése nagy hatással van a hangulatunkra.
Öltöztesd fel az előszobád ezzel az 5 berendezési tárggyal

Ha szeretnéd igazán elbűvölővé varázsolni az előszobát, az alábbi 5 berendezési tárgyat érdemes beszerezned.

Rakodóasztal

Kell egy asztal, ami nem foglal óriási helyet, de ahhoz elég nagy, hogy a kiegészítőidet rápakold. Asztal helyett választhatsz egy kisebb fiókos szekrényt, vagy olyan polcot, amire kosarakat tehetsz. Esetleg egy padot, aminek az alsó része tárolásra is alkalmas.


Tükör

Egy hatalmas tükör a hallban visszaveri a napfényt, és optikailag nagyítja a teret. Érdemes a rakodóasztal/fiókos szekrény/pad fölé középen elhelyezned. Lehet kerek, vagy négyszögletes, de nem kell visszariadnod a különleges formáktól sem. Egyre viszont vigyázz: ne kerüljön a tükör szembe a bejárati ajtóval, a feng shui szerint nem szerencsés.


Világítás

Egy egyedi megjelenésű lámpával könnyedén feldobhatod az előszobádat. Válassz különleges formájú, anyagú, vagy textúrájú darabot.


Szobanövény

A zöld szín élettel tölti meg a rideg tereket. Ha nem opció a valódi növény, választhatsz műanyag változatot is dekorációs célból. Teheted az asztalra, vagy különleges kaspóba a földre. Ha mégis a valódi növény mellett döntenél, érdemes a pozsgafát választanod, a feng shui szerint ez a növény segíti a pénzáramlást.


Szőnyeg

Egy különleges anyagú vagy mintájú szőnyeg teszi fel a pontot az i-re, ha az előszobád dekorálásáról van szó. Érdemes olyan színt illetve anyagot választanod, ami bírja a gyűrődést, a nagy átmenő forgalom miatt.

Kapcsolódó cikkek

Grandmillenial, az egyik legmenőbb lakástrend

Nosztalgikus sikk, avagy hogyan lett újra divatos a nagymama porcelánja

Az egyik legmenőbb lakberendezési divat a grandmillenial, aminek inspirációja a nagyszülők nappalija.

Leáldozó lakástrendek

Leáldozó lakástrendek, amiktől ideje búcsút venni

A nagy kivonulások és csendes elmúlások ideje jött el.