Öltöztesd fel az előszobád ezzel az 5 berendezési tárggyal

A hall fontos szerepet tölt be otthonunkban. Hatalmas az átmenő forgalom, és nem is hinnénk, de megjelenése nagy hatással van a hangulatunkra.
Öltöztesd fel az előszobád ezzel az 5 berendezési tárggyal

Ha szeretnéd igazán elbűvölővé varázsolni az előszobát, az alábbi 5 berendezési tárgyat érdemes beszerezned.

Rakodóasztal

Kell egy asztal, ami nem foglal óriási helyet, de ahhoz elég nagy, hogy a kiegészítőidet rápakold. Asztal helyett választhatsz egy kisebb fiókos szekrényt, vagy olyan polcot, amire kosarakat tehetsz. Esetleg egy padot, aminek az alsó része tárolásra is alkalmas.


Tükör

Egy hatalmas tükör a hallban visszaveri a napfényt, és optikailag nagyítja a teret. Érdemes a rakodóasztal/fiókos szekrény/pad fölé középen elhelyezned. Lehet kerek, vagy négyszögletes, de nem kell visszariadnod a különleges formáktól sem. Egyre viszont vigyázz: ne kerüljön a tükör szembe a bejárati ajtóval, a feng shui szerint nem szerencsés.


Világítás

Egy egyedi megjelenésű lámpával könnyedén feldobhatod az előszobádat. Válassz különleges formájú, anyagú, vagy textúrájú darabot.


Szobanövény

A zöld szín élettel tölti meg a rideg tereket. Ha nem opció a valódi növény, választhatsz műanyag változatot is dekorációs célból. Teheted az asztalra, vagy különleges kaspóba a földre. Ha mégis a valódi növény mellett döntenél, érdemes a pozsgafát választanod, a feng shui szerint ez a növény segíti a pénzáramlást.


Szőnyeg

Egy különleges anyagú vagy mintájú szőnyeg teszi fel a pontot az i-re, ha az előszobád dekorálásáról van szó. Érdemes olyan színt illetve anyagot választanod, ami bírja a gyűrődést, a nagy átmenő forgalom miatt.

Kapcsolódó cikkek

Stockholmi lakás elegáns pasztell színekben

Stockholmi lakás elegáns pasztell színekben

Less be egy csodás, stílusos svéd otthonba!

Leáldozó lakástrendek

Leáldozó lakástrendek, amiktől ideje búcsút venni

A nagy kivonulások és csendes elmúlások ideje jött el.

Japandi, a hibrid minimalizmus harmóniája

Japandi: a hibrid minimalizmus harmóniája

Jelenleg ez az egyik legnépszerűbb lakberendezési irányzat, ami tökéletes összhangot alkotva ötvözi a két nagy klasszikus jegyeit