XI. kerület új lakás – Budai Walzer lakópark – mutatjuk milyen

Az egyik legélhetőbb kerület a XI. kerület, hiszen közel fekszik a belvároshoz, lehetőség van rekreációs és sporttevékenységekre, nem beszélve arról, hogy a közelben kulturális - és sportlétesítmények és egyetemek is megtalálhatók. A XI. kerület élhetőségének másik oka, hogy nagyon jó a közlekedés, a közbiztonság, illetve számtalan bevásárlási lehetőség is akad a közelben.
XI. kerület új lakás – Budai Walzer lakópark – mutatjuk milyen

A kerületbe egyre több fiatal, értelmiségi és olyan ember költözik, aki nyugalomra vágyik. Nagyon sok irodaház épül itt, ami munkahelyeket teremt a fiatalok számára. Az önkormányzat együttműködik az itt élőkkel, velük együtt tervez és valósít meg olyan elgondolásokat, amelyek még barátságosabbá és kedveltebbé teszik ezt a kerületet. Fákat ültetnek, utcai edzőparkokat létesítenek, kerékpárutakat építenek, köztereket és parkokat újítanak fel, játszótereket modernizálnak. A kerület szerethetőségét tovább növeli, hogy remek kulturális programokat is szerveznek, az itt lakók és dolgozók legnagyobb örömére.

A közlekedés is remeknek mondható, mivel a Budai Walzer közelében épülő Galvani - híd Újbudát Csepellel és a pesti oldallal köti össze, így kapcsolódva be a város vérkeringésébe. A közlekedéshálózati fejlesztések, mint a 4-es metró vagy a Kelenföldi pályaudvar felújítása, lehetővé teszi, hogy azok is gyorsan utazhassanak, akik nem a kerületben, hanem a város messzebb pontjain dolgoznak.

Az sem utolsó szempont, hogy remek bevásárlási lehetőségek is találhatók a közelben. Hiszen a Budai Walzer közelében fekszik Újbuda közkedvelt bevásárló - és szórakozóhelye, az Allee, illetve az első hazai okospláza is itt épül, amely az Etele Pláza nevet viseli.

A közkedvelt budaörsi bevásárlóközpont is könnyen megközelíthető, de a Budai Walzer közelében található még a Savoya Park, az Újbuda Center, de Aldit és Lidl-t is találunk a közelben.

Az itt épült ingatlanok a jó környezetnek és egyéb lehetőségeknek köszönhetően felértékelődnek. Aki itt szeretne és itt is vesz lakást, biztos lehet benne, hogy remek befektetést visz véghez, akár rövid, akár hosszútávon gondolkodik.

Kapcsolódó cikkek