A szaktudás megvan, már csak a vállalkozás hiányzik?

Lakásfelújításba vagy építkezésbe vágni manapság csak nagyon erős idegzetűeknek érdemes, hiszen a szakemberekre sokszor többet kell várni, mint amennyi időnkbe telt összeszedni a munkálatokra szánt összeget. Mivel óriási a kereslet egyre többen ismerik fel, hogy ebben az ágazatban milyen potenciál rejlik.
Vállalkozás szaktudással

Akik már rendelkeznek kellő szaktudással, sokszor külföldön kamatoztatják azt, így itthon kevesen maradnak, akik tapasztalattal, rutinnal és hozzáértéssel is rendelkeznek. És bár látható, hogy mekkora a piaci kereslet, a megbecsülés hiánya sokakat visszatart. Aki viszont mégis belevág és saját vállalkozást, céget épít a szaktudására, komoly sikerekre számíthat, hiszen a megrendelők egymásnak adják majd a kilincset.

Saját vállalkozás egyszerűen

Akadnak olyanok, akik nem mernek saját céget indítani, mert tartanak a kezdeti nehézségektől. A számukra kínál megoldást a Logosz cégalapítást megkönnyítő szolgáltatása. Egy ingyenes tanácsadás után, a kérdések megválaszolásával segítik azokat, akik szeretnének belevágni az üzleti életbe. Mivel viszonylag kevesen vannak, akik nem szakmájukból adódóan szakértői lennének az adózási formáknak, különösen nagy segítséget nyújt, ha ebben, illetve a megfelelő vállalkozási forma megválasztásában is támogatást nyújtanak.

Székhely nélkül nincs vállalkozás

Kötelezően rendelkeznie kell a cégeknek és a vállalkozásoknak olyan bejegyzett irodával, azaz székhellyel, ahova a postai küldeményeket címezhetik a számukra, illetve ahol a hivatalos iratokat őrzik, de egyéb kötelezettségeknek is teljesülnie kell. A Logosz cégcsoport székhelyszolgáltatása ebben is segít, és átvállalja ezeket a feladatokat, többek közt az első hónapban még ingyenes könyvelést is kínálva. Amennyiben nem rendelkezünk saját ingatlannal, illetve erre a célra használható szerződéses bérleménnyel, érdemes élni a lehetőséggel, illetve lehetőségekkel, hiszen kedvezményesen mindkét szolgáltatást igénybe lehet venni.

Fotó: Unsplash
Szerző: Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek